Keuren van arbeidsmiddelen

Het is voor ons vanzelfsprekend om mee te denken met onze klanten. Bijvoorbeeld door flexibele mogelijkheden in het keuringstijdstip of door te zorgen dat de keuring de bedrijfsvoering niet stagneert. Wij keuren daarom zowel op uw bedrijf als op de locatie waar uw medewerkers aan het werk zijn. De arbeidsmiddelen worden door ons ter plaatse voorzien van een unieke code en een keuringssticker. Arbeidsmiddelen die niet voldoen aan de keuringseisen worden door ons, indien mogelijk en economisch verantwoord, ter plaatse gerepareerd.
 
De administratieve afwerking doen we later, zodat u er geen hinder van heeft. Dit hele proces werkt volledig digitaal. U ontvangt van ons login gegevens om op het online keuringssysteem te kunnen inloggen. Hierbij gebruiken wij de webtool van Gereedschapbeheer. Zo wordt het mogelijk gemaakt om op een efficiënte en veilige manier digitale gegevens over te brengen naar onze klanten.

Duurzaam ondernemen is bij Keurspecialist VOF heel gewoon. Wij kiezen voor digitalisering, zuinige bedrijfsauto's, gescheiden afvalverwerking en zonnecollectoren. Dit is een goede oplossing voor het milieu en de toekomst.

De voordelen op een rij:

Professionele, onafhankelijke keuring
Geen stagnatie van uw werkzaamheden
Keuring op locatie of bedrijf, u kunt kiezen
Reparatie van eenvoudige mankementen
Per arbeidsmiddel unieke code, keuringssticker en keuringsrapport

Uw arbeidsmiddelen vakkundig gekeurd,
bij uw Keurspecialist.

Enkele van onze referenties

een RBM & Online Identity website