Keuren van arbeidsmiddelen

Arbeidsmiddelen zijn alle apparaten, klimmaterialen en gereedschappen op de arbeidsplaats waarmee gewerkt wordt. Bij het keuren van deze arbeidsmiddelen wordt gekeken naar invloeden die ontstaan door veroudering en gebruik welke aanleiding kunnen geven tot het ontstaan van gevaarlijke situaties.

De arbeidsmiddelen worden na goedkeuring door ons ter plaatse voorzien van een unieke code en een keuringssticker. Arbeidsmiddelen die niet voldoen aan de keuringseisen worden door ons, indien mogelijk en economisch verantwoord, ter plaatse gerepareerd.

Deze periodieke keuring wordt uitgevoerd door Keurspecialist Peter van den Hurk die uiteraard beschikt over tientallen benodigde vakbekwaamheidscertificaten en jarenlange ervaring.

Keurmeester Elektrische Arbeidsmiddelen voor Gevorderden, certificaat nr: 2019-0498
Inspectie Draagbaar Klimmaterieel; ladders en trappen, certificaat nr: CERT-IDK-20190124-10382
Inspectie van Rolsteiger onderdelen, certificaat nr: CERT-IVR-20190430-10249
Keurmeester Landbouw-, tuin-, park- en bouwmachines, certificaat nr: 2021-0207
Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA, certificaat nr: 676109.70870568
Bedrijfshulpverlening BHV, certificaat nr: 78001291

Het is belangrijk voor u als opdrachtgever dat u per goedgekeurd arbeidsmiddel een keuringsrapport van ons ontvangt. Deze administratieve afwerking doet Karin van den Hurk later, zodat u er geen hinder van heeft. Dit hele proces werkt volledig digitaal. U ontvangt van ons login gegevens om op het online keuringssysteem te kunnen inloggen. Zo wordt het mogelijk gemaakt om op een efficiënte en veilige manier digitale gegevens over te brengen naar onze klanten en de kwaliteit te borgen.

In overleg met u zorgen wij dat de keuring de normale bedrijfsprocessen zo min mogelijk verstoort. Op locatie, in uw bedrijf of in onze werkplaats. Voor Keurspecialist VOF geen probleem.

De voordelen op een rij:

Professionele, onafhankelijke keuring
Geen stagnatie van uw werkzaamheden
Keuring op locatie, uw bedrijf of in onze werkplaats: u kunt kiezen
Reparatie van eenvoudige mankementen
Per arbeidsmiddel unieke code, keuringssticker en keuringsrapport

Uw arbeidsmiddelen vakkundig gekeurd,
bij uw Keurspecialist.

Enkele van onze referenties

een RBM & Online Identity website