Keurspecialist.nl

Rolsteigers laten keuren

Ga veilig aan de slag en maak vandaag nog een afspraak voor een keuring van uw gereedschap of machines.

Rolsteigers

Rolsteigers laten keuren

Werkt u vaak op hoogte met een rolsteiger. Onveilig en versleten materiaal is juist daar gevaarlijk laat deze dan ook jaarlijks keuren door Keurspecialist VOF zodat u zeker weet dat uw rolsteigers veilig te gebruiken zijn.

Deze professionele keuring is wettelijk verplicht en hiermee voorkomt u problemen. Tijdens deze keuring kunnen kleine reparaties terplekke worden uitgevoerd. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van borgpennen, windhaken en gebruiksaanwijzingen.

Het keuringsrapport staat na goedkeuring in het online keuringssysteem waarmee u kunt u aantonen dat uw rolsteigers veilig zijn.

Afspraak maken voor keuring rolsteigers

Keuren

Keuren van Arbeidsmiddelen

Arbeidsmiddelen zijn alle apparaten, klimmaterialen en gereedschappen op de arbeidsplaats waarmee gewerkt wordt. Bij het keuren van deze arbeidsmiddelen wordt gekeken naar invloeden die ontstaan door veroudering en gebruik welke aanleiding kunnen geven tot het ontstaan van gevaarlijke situaties.

De arbeidsmiddelen worden na goedkeuring door ons ter plaatse voorzien van een unieke code en een keuringssticker. Arbeidsmiddelen die niet voldoen aan de keuringseisen worden door ons, indien mogelijk en economisch verantwoord, ter plaatse gerepareerd.

Administratie

Administratie online keuringssysteem

Het is belangrijk voor u als opdrachtgever dat u per goedgekeurd arbeidsmiddel een keuringsrapport van ons ontvangt. Deze administratieve afwerking doet Karin van den Hurk later, zodat u er geen hinder van heeft. Dit hele proces werkt volledig digitaal. Hiervoor gebruiken we de webtool van Gereedschapbeheer. U ontvangt van ons login gegevens om op het online keuringssysteem te kunnen inloggen. Zo wordt het mogelijk gemaakt om op een efficiënte en veilige manier digitale gegevens over te brengen naar onze klanten en de kwaliteit te borgen.

In overleg met u zorgen wij dat de keuring de normale bedrijfsprocessen zo min mogelijk verstoort. Op locatie, in uw bedrijf of in onze werkplaats. Voor Keurspecialist VOF geen probleem.

Goedgekeurde arbeidsmiddelen, een veilig gevoel