Verplaatsbare elektrische apparaten laten keuren

Ga veilig aan de slag en maak vandaag nog een afspraak voor een keuring van uw gereedschap of machines.

Elektrische apparaten

Verplaatsbare elektrische apparaten laten keuren

Het professioneel keuren van elektrische apparaten is belangrijk. Dit voorkomt ongelukken op de werkvloer. Ook volgens de wetgeving is dit verplicht.

Keurspecialist VOF draagt graag bij aan een veilige werkomgeving. Na goedkeuring is het keuringsrapport terug te vinden in het online keuringssysteem en zullen de keuringen moeiteloos verlopen.

Als er kleine reparaties nodig zijn kunnen deze na overleg met u door Keurspecialist VOF direct uitgevoerd worden, hierbij kunt u denken aan het vervangen van stekkers en snoeren.

Afspraak maken voor verplaatsbare elektrische apparaten

Keuren

Keuren van Arbeidsmiddelen

Arbeidsmiddelen zijn alle apparaten, klimmaterialen en gereedschappen op de arbeidsplaats waarmee gewerkt wordt. Bij het keuren van deze arbeidsmiddelen wordt gekeken naar invloeden die ontstaan door veroudering en gebruik welke aanleiding kunnen geven tot het ontstaan van gevaarlijke situaties.

De arbeidsmiddelen worden na goedkeuring door ons ter plaatse voorzien van een unieke code en een keuringssticker. Arbeidsmiddelen die niet voldoen aan de keuringseisen worden door ons, indien mogelijk en economisch verantwoord, ter plaatse gerepareerd.

Administratie

Administratie online keuringssysteem

Het is belangrijk voor u als opdrachtgever dat u per goedgekeurd arbeidsmiddel een keuringsrapport van ons ontvangt. Deze administratieve afwerking doet Karin van den Hurk later, zodat u er geen hinder van heeft. Dit hele proces werkt volledig digitaal. Hiervoor gebruiken we de webtool van Gereedschapbeheer.nl U ontvangt van ons login gegevens om op het online keuringssysteem te kunnen inloggen. Zo wordt het mogelijk gemaakt om op een efficiënte en veilige manier digitale gegevens over te brengen naar onze klanten en de kwaliteit te borgen.

In overleg met u zorgen wij dat de keuring de normale bedrijfsprocessen zo min mogelijk verstoort. Op locatie, in uw bedrijf of in onze werkplaats. Voor Keurspecialist VOF geen probleem.